Hematológiai vizsgálat? Hol? Mennyiért?
egy éve??, ha valami bajod lenne, már rég riadóztattak volna. a házorvos adhat sürgősségi laborra beutalót, az két nap.
simán egy hónap egy labor.
az egy hónapos előjegyzés Székesfehérváron van! komoly!
csak, ha az orvos pirossal ráírja, hogy sürgős, akkor azonnali, és annak eredménye 2 nap.
ja, és egyugyanaz időpontot pl jul.30.7 óra 30.az kiadják
minimum 20 embernek, és megy a harc, hogy nekem is ekkora szól, nekem is.... stb.hosszú tömött sorokban állunk,bármelyik napon legyen az.
egy megyeszékhelyen lévő központi labor előtt!!ezenkívül még egy helyen veszik le a vért, de azt is beküldik a központiba, így még hosszabb az eredményhez jutás.
szépen állunk, és még annyit, hogy minden szakrendeleésre
minimum az egy hónap várakozási idő, de inkább másfél két hónap.
Szia, nálam úgy történt, hogy én elmentem a háziorvosomhoz, hogy szeretnék ilyen vizsgálatot mert a családban van több beteg (érszűkület, tüdőembólia, stb ). Háziorvos adott beutalót a helyi hematológiára. Elmentem s a helyiek adtak beutalót a Honvéd Kórházba. Ott van az ország legjobb hematológusa.
Bár nálam más betegség is felmerült s végeztek immunszerológiát is.
Tehát háziorvos. Ha nem megy, hívd az ÁEK-et (Honvéd Kórház ), s ott mondanak valamit majd. Azt hiszem kell beutaló, de ott megmondják pontosan.
Utolsó vagyok. Most olvastam végig hogy akár fizetős is jó Neked.
Szóval:
Laboratórium Kft Budapest
Van árlistájuk fent, de ha telefonon hívod őket, megmondják rögtön. Oda nem kell beutaló, gyorsak és pontosak. Én is voltam náluk már egy vizsgálaton.
Utolsó vagyok, sok sikert Neked! Remélem rendeződik a probléma. Tőlem 10 kémcső vért vettek a Honvéd Kórházban, szóval gondolhatod, hogy alaposak. S úgy vették a vért hogy észre sem vettem, pedig fóbiám van.
Próbáld meg a Honvéd Kórházat, vagy ha nem megy beutaló nélkül, akkor a Laboratórium Kft-t. Nekem ez utóbbi helyen derült ki hogy autoimmun betegségem van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!