Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hematológiai vizsgálat? Hol?...

Hematológiai vizsgálat? Hol? Mennyiért?

Figyelt kérdés
Magyarországon hol és mennyiért csinálnak hematológiai vizsgálatot (váralvadás foka vizsgálat). Nagyon fontos lenne mert kórházon keresztül már 1 éve várom az eredményt és nem jött meg semmi róla. Magán vizsgálatért valaki megtudná mondani mennyit kell fizetni és hol lehet??
2011. júl. 22. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:

egy éve??, ha valami bajod lenne, már rég riadóztattak volna. a házorvos adhat sürgősségi laborra beutalót, az két nap.

simán egy hónap egy labor.

2011. júl. 22. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
1 hónap egy labor? Melyik városban? Ezek a vizsgálatok nem vesznek igénybe sok időt. Másnapra kész kéne lenniük.
2011. júl. 24. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:

az egy hónapos előjegyzés Székesfehérváron van! komoly!

csak, ha az orvos pirossal ráírja, hogy sürgős, akkor azonnali, és annak eredménye 2 nap.

2011. júl. 24. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:

ja, és egyugyanaz időpontot pl jul.30.7 óra 30.az kiadják

minimum 20 embernek, és megy a harc, hogy nekem is ekkora szól, nekem is.... stb.hosszú tömött sorokban állunk,bármelyik napon legyen az.

egy megyeszékhelyen lévő központi labor előtt!!ezenkívül még egy helyen veszik le a vért, de azt is beküldik a központiba, így még hosszabb az eredményhez jutás.

szépen állunk, és még annyit, hogy minden szakrendeleésre

minimum az egy hónap várakozási idő, de inkább másfél két hónap.

2011. júl. 24. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Az kemény :S
2011. júl. 24. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, nálam úgy történt, hogy én elmentem a háziorvosomhoz, hogy szeretnék ilyen vizsgálatot mert a családban van több beteg (érszűkület, tüdőembólia, stb ). Háziorvos adott beutalót a helyi hematológiára. Elmentem s a helyiek adtak beutalót a Honvéd Kórházba. Ott van az ország legjobb hematológusa.

Bár nálam más betegség is felmerült s végeztek immunszerológiát is.

Tehát háziorvos. Ha nem megy, hívd az ÁEK-et (Honvéd Kórház ), s ott mondanak valamit majd. Azt hiszem kell beutaló, de ott megmondják pontosan.

2011. júl. 25. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Most olvastam végig hogy akár fizetős is jó Neked.

Szóval:

Laboratórium Kft Budapest

[link]

Van árlistájuk fent, de ha telefonon hívod őket, megmondják rögtön. Oda nem kell beutaló, gyorsak és pontosak. Én is voltam náluk már egy vizsgálaton.

2011. júl. 25. 17:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :) Utána járok, mert itt Békés-megyében nulla az egész, a háziorvos arra gyanakszik, azért nem kaptam még hemat eredményt mert elveszett a vérem :S :S, Debrecenbe, Gyulára, Székesfehérvárra, Kecskemétre küldték el a 8 kémcső vért amit lecsapoltak tőlem... és egy éve semmi eredmény csak 2várostól... SZÁNALMAS!!! Na de, köszönöm még egyszer a válaszokat, igazán! :)
2011. júl. 30. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, sok sikert Neked! Remélem rendeződik a probléma. Tőlem 10 kémcső vért vettek a Honvéd Kórházban, szóval gondolhatod, hogy alaposak. S úgy vették a vért hogy észre sem vettem, pedig fóbiám van.

Próbáld meg a Honvéd Kórházat, vagy ha nem megy beutaló nélkül, akkor a Laboratórium Kft-t. Nekem ez utóbbi helyen derült ki hogy autoimmun betegségem van :(

2011. júl. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!