Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fibroadenoma műtét után ki...

Fibroadenoma műtét után ki mennyi idő múlva lett teljesen panaszmentes?

Figyelt kérdés
10 napja műtöttek, a seb a mellbimbó mentén van. A mellem egy része kicsit kemény és tapintásra (meg buszrázásra, fogmosásra...)érzékeny. Varratot már szedtek, az orvos szerint gyógyult vagyok. Kíváncsi lennék, másnak is volt-e ilyen problémája, és ha igen, mikor szűnt meg.
2009. márc. 30. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez rendkívül változó, a gyógyulás időtartama függ az egyéntől, a műtét nagyságától, technikájától, de még az alkalmazott fonal is befolyásolhatja. Általánosságban a műtét után 6 héttel szoktuk teljesen gyógyultnak nyilvánítani a beteget, de a bőr már a 7. napon gyógyult. Szóval ne izgulj, adj még időt a gyógyulásnak, meglátod, szépen lassan megszűnik a duzzanat és az érzékenység is.
2009. márc. 30. 21:55
 2/4 anonim válasza:
segíteni nem tudok mert még én is a lábadozás szakaszában vagyok, viszont engem is érdekelne hogy ki mennyi idő után tudta már magát terhelni, sportolni, dolgozni(gondolok itt most fizikai munkára 12 órában:( )
2011. máj. 15. 16:00
 3/4 anonim válasza:
a kérdés feltevőjét kérdezném, neked mennyi idő volt? gondolom túl vagy már rajta, de ha nem elnézést.
2011. máj. 15. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Kb 3 hónapig éreztem, de valószínű azért., mert a másik csomó keresésekor alaposan összetúrtak mindent bent...
2011. máj. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!