MI a véleményetek a leírt orvosi esetről (szövődményes középfülgyulladás)?
Édesapám (63 éves) bement vasárnap a fül-orr-gége ügyeletre nagyon erős fülfájás miatt,azt mondták nem láttnak semmit,jöjjön haza,különben meg miért is jött vasárnap ide,jöjjön vissza csütörtököngyógyszert semmit nem kapott.
Szenvedett szegénykém fájdalomcsillapítokkal csinálta végig a napokat,aztán ma reggel a fél arca lezsibbadt,iszonyatosan megijedtünk autóval gyorsan vittem az idegklinikára nehogy agyvérzés legyen,onnan a fülészetre irányították.A vasárnapi orvossal találkozott ismét,aki megijedt láttva milyen állapotba került.Azonnal felszúrta a fülét,fejröntgenre küldte,többfajta vénás antibiotikumot rendelt neki,bentfogta.
Az orvosok titokzatosan tanakodnak,de semmit nem mondanak,pedig apu megkérte őket,hogy legyenek őszinték.
Nagyon aggódunk apukámért :-((( !

A féloldali arcbénuláson kívül van más baja?Beszédzavar,végtaggyengeség,ügyetlenség?-ha ezek lennének akkor valószínűbb az agyvérzés
ja és a homlokát tudja ráncolni mindkét oldalon?ha az adott oldalon nem tudja akkor valószínűbb h az arcideget érinti a gyulladás ami középfül mellett fut...
Kívánom a legjobbakat apukádnak
Neewollah-nak:Az idegklinikán a neurológus ránézésre megmondta,hogy ez a fülétől van,sem végtaggyengeség nincsen,sem beszédzavar,persze mivel mi nem értünk hozzá nagyon megijedtünk az arcidegbénulástól.
Éjszaka is kapta a vénás antibiotikumokat (Augmentin 1,2 gr 3x ,Klion infúzió 3x ),reggel beszéltem vele azt mondta sokkal jobb a füle most,nem is kért fájdalomcsillapítót éjszaka a kórházban.
Megyek hozzá délután :-),viszek neki finom ebédet.
Miben reménykedhetünk,helyrejön?

Hát szerintem mivel el lett kapva a dolog és az antibiotikumra javul is,szerintem helyre fog jönni,az ideg sem károsodott annyira,az arcmozgása is visszajöhet.
De persze pontosat a neurológus fog mondani de szerintem bíztató a helyzet
További gyors felépülést neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!