Ha ég a kezem a csípős paprikától, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 16:01
11/13 anonim válasza:
a víz azért nem jó mert poláris és nem oldja az apoláris kapszaicint ami felelős az égő, csípő érzésért. Pálinka tökéletes és nem marja le a bőrödet (pár korty sem marja le a nyálkahártyádat ami jóval érzékenyebb a bőrnél). E mellett ahogy már mondtam tej, esetleg a szappanos víz.
tegnap 16:15 voltam
12/13 anonim válasza:
A házipálinka tuti jo..))))))))))Már nem is csipi a kezem.:) De a párom nem örült neki,hogy arra pocsékoltam::)))))
13/13 anonim válasza:
én is kipróbáltam mindent(tejbe áztatás,égés elleni spray,olaj,hidegviz és kefével mosás)semmi nem használt.Megittam 1,5l vizet és beraktam egy filmet elkezdtem nézni persze közbe fájt égett zsibbadt, 20-30 perc után azt vettem észre,hogy már alig fáj,utána meg szép lassan elmult. (tehát szerintem jobb ha hadjuk, akármit tettem rá égette, kb 2 perc után lemostam, mert a hideg enyhítette, és utána már csak száradva pihentettem egy film közben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!