Hogyan végzik a lézeres szemölcs műtétet?
Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok. A héten voltam dokinál és észre vett 3 szemölcsöt intim területen.
Kaptam rá egy oldatot, de azt mondta, ha nem múlik meg kell műteni mert szülés közben elkaphatja a baba.
Nagyon aggódom. Érezni fogok valamit műtét közben?
Hogy zajlik ez az egész? Nem árt a babámnak?
Kérem, hogy aki járt már így írjon.
Köszönöm
2009. márc. 28. 05:08
1/3 anonim válasza:
Ad egy kis lidokaint a doki, és Te nem érzel semmit...a lézer úgy működik, ment a szike, csak pontosabban lehet vele dolgozni (a babának nem árthat, mert ez nem egy besugárzás...de ezt azért a dokidtól is halljad)
2/3 anonim válasza:
szia! a napokban olvastam hogy intim területen oldatos kezelést alkalmaznak, amit te is kaptál, ami időben kicsit tovább tart, mit a műtét, tehát kitartónak kell lenni, és kezelgetni. a lézeresműtét a végső megoldás.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!