Idült sinusitis maxillaris. Ez mit jelent?
arc fájdalommal mentem nemrégibe orvoshoz.a röntgen azt írta,hogy ciszta sejthető. azt mondta az orvos,hogy valószínű hogy betokosodott genny.elküldtek ct-re. ez lett az eredmény:
natív ct képek készültek az orrmelléküregről és az orrüregről. A paranasalis üregek szabályosak fejlettek,légtartók. Gyulladásra utaló jel nem látszik. Nívó nincs. A szájadékok szabadok. A csontos orrsövény középállású. ktné BNO: J3200 Idült sinusitis maxillaris.
utánna néztem a neten,azt írta ki rá,amit az orvos is mondott...a kérdésem az lenne,hogy ez tényleg azt jelenti akkor,vagy csak valamit én értettem félre?
és akkor meg kell műteni? szerdán megyek vissza a lelettel a dokihoz,de szeretném tudni a dolgokat...nincs idegem várni szerdáig. a válaszokat előre is köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!