Be van gyulladva a mandulám? Hogy gyógyulhat meg?
Nézd, én úgy születtem, hogy az egyik mandulám 2x akkora volt, mint a másik. Ha ez begyulladt, és picit is megdagadt, akkor alig kaptam levegőt. Étkezések közben többször is elájultam - a mandula + a falat teljesen elzárta a légcsövem.
Igen, ezek a tüneteid mind-mind a mandulád miatt vannak,, és az idő előrehaladtával csak egyre rosszabbak lesznek. Az állandó gyulladásnak pedig komoly szövődmények fognak kialakulni előbb-utóbb, lásd ízületi- és szívproblémák, de ez csak pár a sok közül.
A mandula szerencsére olyan szerv, ami nélkül vígan lehet élni. Hogy lekopogjam, nekem a műtét óta még csak a torkom sem fájt sosem.
Igen, van akinek borzasztó ez az egész, de csomó olyan embert ismerek, akiket nem viselt meg ennyire a műtét, mint itt az egyik előttem szólót, pedig náluk is felnőtt korban végezték el.
Kérhetsz altatást is, de ha össze tudod szedni magad, akkor vállald be az érzéstelenítésest.
Nehogy már egy pár vacak mandula miatt ne élj teljes életet ilyen fiatalon!
Köszönöm a válaszokat!
Én azért félek kés alá feküdni. Ha egyszer meg is teszem azt altatva fogom. Altatás az miért nem tanácsos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!