Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyenkor mi van? Megtagadhatjá...

Ilyenkor mi van? Megtagadhatják az ellátást és a kezelést,

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy ideje magam után fizetem a tb-t, de most jutott eszembe, hogy ebben az évben még nem adtam fel csekket! Egyszerűen elfelejtettem, mert nem küldtek csekket. Viszont sürgősen orvoshoz kéne menni, mert úgy néz ki, hogy már megint vacakol a vesém.
2011. jún. 28. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha elmész a boltba pénz nélkül, még a kenyeret is visszaveszik tőled. Ez ennyire egyszerű.
2011. jún. 28. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tagadják meg,csak valószínűleg kiszámlázzák.
2011. jún. 28. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ellátnak, de benyújtják a számlát! És az általában nem kevés!
2011. jún. 28. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért ne keverjél egy kenyeret össze egy emberélettel, jó?

De mivel jóban vagyok a közértessel én elhozhatom a kenyeret hitelbe.

Egyébként értem én, hogy mire gondolsz, én is hasonlóképpen gondolkozom. Csak érdekel a következmény.... ígyis-úgyis elmegyek holnap orvoshoz, nem szeretném, ha meghalna a vesém

2011. jún. 28. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Kötelesek ellátni mert felesküdtek rá. De az ellátás díját ki fogják számlázni.
2011. jún. 28. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ellátnak, de sajnos jelenteni fogják az APEH, illetve most már azt hiszem NAV felé, akik utólag behajtják késedelmi kamattal és (ha jól tudom)bírsággal az elmaradt befizetést. Szerintem mielőtt orvoshoz mész menj be az APEH ügyfélszolgálatára és kérdezd meg hogyan rendezheted leggyorsabban a dolgot.
2011. jún. 28. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!