Mennyire fáj a vérvétel?
Figyelt kérdés
most megyek először holnap reggel :S félek2009. márc. 24. 19:32
1/11 anonim válasza:
Hányéves vagy h először?
Amúgy sztem egyáltalán nem fáj, tőlem kiskorom óta gyakran vesznek. Azt nem mondom h semmit nem fogsz érezni, de csak egy minimális szúrás lesz, ha javasolhatom majd ne nézd közbe:)
2/11 anonim válasza:
Kb annyira fáj mint egy szúnyogcsípés. És ahogy az előző válaszoló is mondta, ne nézd, és akkor lehet hogy észre se veszed a szúrást :)
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, csak beléd szúrnak egy tűt, nem is lehet szinte megérezni, ne izgulj mert annak lehetnek rossz következményei, én amikor izgultam miatta elájultam.
4/11 anonim válasza:
Ne nézd,és közben gondolj valami másra,pl.hogy mit fogsz csinálni,ha kész lesz,vagy nézd a falon levő képet. Mire belemerülni a gondolataidba,már kész is az egész!
5/11 anonim válasza:
Nem fáj nagyon, én nézni szoktam, mert akkor tudom, hogy mikor jön a szúrás. Döntsd el, hogy hogyan jobb neked.
6/11 A kérdező kommentje:
15vagyok:)
Akkor megpróbálok megnyugodni és másra gondolni
köszönöm a bíztatásokat
2009. márc. 24. 19:44
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy kissé egyén- és alkalomfüggő.
Nekem van, hogy alig érzem, de van, hogy olyannyira fáj, hogy ordítanék.
8/11 anonim válasza:
Szijjaa első vok.
Én megszoktam kérni h beszéljen hozzám aki veszi a vért.
Mert engem az megnyugtat h közbe beszélgetek vkivel:)
9/11 anonim válasza:
Nem kell félned miatta. Biztos szúrtad már meg valamidet egy tűvel, vagy valamivel. Hát ez is olyan. Csak azt érzed, hogy megszúrnak semmi többet. Én is szoktam nézni, mert nekem érdekes ahogy folyik a vérem, de ha nem bírod a látványt ne nézz oda. Semmiség az egész.
10/11 A kérdező kommentje:
túl vagyok rajta :D nem fájt tényleg csak most egy picit utána :D nem néztem oda és beszéltek hozzám azért :) köszönöm a segítséget :D
2009. márc. 25. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!