Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magnéziumot szedhetek akármiko...

Magnéziumot szedhetek akármikor? Magne b6 ról van szó, én szeretném szedni de nem tom hogy akkor is szedhetem e ha nem mindegiyik tünetem utal magnesium hiányra? Légyszi csak pontos válaszokat irjatok!

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
A magnézumra főleg B6-tal kombinálva az idegrendszernek és az izomzatnak van szüksége a legtöbb esetben. Ha leírnád a tüneteidet és/vagy felhívnád a háziorvosodat akkor pontosabb választ kaphatnál. Ami biztos: egy egyébként egészséges emberben egy-két hónapon át szedve napi 3X1-2 tablettának semmiféle káros hatása nincsen, viszont a fent említett panaszok esetén (is) kedvező hatása -annál inkább.
2009. márc. 24. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Bátran szedhetsz, ha napi egy -két szem akkor se árt , ha egyéb táplálékkal bejut a megfelelő mennyiség( bár azt kétlem)
2009. márc. 24. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Szedheted, semmi bajod nem lesz. Egy idő után meglátod jobb vagy rosszabb lesz-e az állapotod.

Különben 3-4 hónap után, mindenképpen szünetet kell tartani, nem lehet állandóan tablettákat szedni, mert az nem egészséges, akkor sem ha nem gyógyszer hanem ilyen vitaminféleség. 3 hónap szünetet szoktak tartani, de ha muszáj neked elég 1 hónap is, ha nagyon nagy szükséged van a magnéziumra, de jobb ha olyan ételeket eszel amikben sok a Mg. Googlen rákereshetsz melyek ezek.

2009. márc. 24. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!