Kibicsaklott a bokám tegnap, és most meglehetősen fáj. Mennyi ideig tart a fájdalom?
Szia!
Egy "cipőben" járunk. :DD Velem ugyanez történt tegnap. Borogasd hideg vizes ruhával, de jég is jó. Ha van Flactor vagy Fastum kenőcsöd kenegesd azzal. Vagy kínai balzsammal. Ez egy pár napig így fog maradni. Ne erőltesd, nyomogasd. Rakj alá párnát. Pihenj. :)
Mielőbbi gyógyulást kívánok! :))
A fájdalom enyhítésére borogasd hideg vízzel vagy jéggel, viszont utána meleg vizet használj,mert a meleg elősegíti a gyorsabb vérkeringést és így hamarabb fog gyógyulni!
Ha kenegetni szeretnéd akkor a ,,lóbalzsamot" ajánlom és ez talán még helyettesíti a hideg vizes borogatást is!;)
Jobbulást!!:D
Én végeztetnék a biztonság kedvéért egy rgt.-t, szerintem megéri, előfordulhat, hogy törés/repedés/porcleválás/ínszalagszakadása van. Javaslom, hogy forduljon orvoshoz, telemedikus módon nem tudom felmérni a helyzetét ill. azt sem tudom, hogy hogyan történt a baleset.
Jobbulást kívánok!
d.D.
szia!
Én is így jártam pár éve, 1 hét fekvőgipsz, és 4 hét járó lett belőle! Szerintem menj orvoshoz, jobban jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!