Ha nem vagyok pestre bejelentve mint lakos, attól még elmehetek akármelyik kerületbe szakorvoshoz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 17:19
1/3 anonim válasza:
Igen,elmehetsz. Kötelesek mindenhol ellátni.
2/3 anonim válasza:
10éve próbálkoztam ilyesmivel, és csak úgy fogadtak, hogy a PESTI munkahelyem üzemorvosa írt beutalót. Különben mehettem volna a világ végére millió szabadságot elpazarolva...
Nem hinném, hogy azóta sokat változott a világ...
Ja és pár éve egy pesti ortopédiára is csak úgy tudtam bemenni, hogy szereztem egy ismerősöm ismerősének orvos ismerősétől beutalót.... :( Bár ott meg olyan sor állt 3 hónapra előre beosztva, hogy nem jutottam be mégsem.
Azóta pesti lakásra gyűjtök, hogy nekem is járjanak végre alanyi jogon az ilyen ellátások...
Fogorvoshoz menést is évek óta halogatom emiatt.
3/3 anonim válasza:
én tudtam menni, bár volt ahol csúnyán néztek rám, de egyszerűen nem tudok hazautazni hétköznap.
Próbáld meg mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!