Az igaz hogyha egy LSD-snek antidepresszánst adnak akkor az leállítja az LSD hatását?
Az LSD nem öl meg (6000 adag lenne csak halálos), az antidepresszánssal meg nem tudom mi a helyzet, de ha az sem öl meg akkor irány a próbálgatás.
De ha jól tudom mindegyik antidepinek kb. ugyanaz a hatóanyaga.
nem mindegyiknek ugyanaz a hatóanyaga,5 nagy csoportba oszthatóak. vannak amelyek gyengítik a hatást van amelyek erősítik (és keringésösszeomlást eredményeznek.
ezenkívül egyénenként is változik, hogy ki milyen erősen reagál egyikre vagy másikra.
Ne kísérletezz.
Ja, nem nem nem. Félreértés történt. Nem LSD függő vagyok. Úgy értettem, hogy a jelenlegi trippet leállítja az ha beveszek x adag antidepresszánst?
Az LSD-be állítólag nem lehet belehalni, kivéve ha valaki lesétál a tetőről vagy azt hallucinálja, hogy ég a ház és kiugrik az ablakon....
Szóval maga a szer nem öl meg, csak a hatása.
Mi a helyzet az antidepresszánsokkal? Hány adag veszélyes/ halálos?
És ha megöl akkor hogy? (Légzésbénulás, szívinfarktus, stroke...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!