Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi fog történni ha egymás...

Mi fog történni ha egymás után bevettem 3 cataflamot?

Figyelt kérdés
fájladomcsillapító, de szerintem mindenki tudja
2009. márc. 17. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A betegtájékoztatóban benne kell lennie, hogy mik lehetnek a mellékhatások és mennyi az ajánlott napi mennyiség. Egyébként szerintem egyénenként eltérő lehet a reakció, mert mindenki más mellékhatásra lehet érzékeny, mindenkiből mást vált ki a gyógyszer. Én valószínűleg elaludnék tőle, mert nálam mindig ez a mellékhatás jön elő.

Esetleg megkérdezhetem miért vettél be rögtön három darabot?

2009. márc. 17. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez amúgyis egy nagyon erős gyógyszer , engem már egy szem ki tud ütni. Dehát mindenkinek máshogy reagál a szervezete. Milyen kidő eltéréssel vetted be a hármat?
2009. márc. 17. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat ! nem kidő , "idő"
2009. márc. 17. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Én, miután a bölcsességfogamat műtötték, óránként kapdostam be, mint a cukorkát.

Nem lett különösebb bajom az álmosságon, tompaságon kívül.

Volt olyan is, hogy a Donalgint összekevertem az antibiotikummal, és bevettem a Cataflamra. 12 óra alváson kívül más nem lett.

Azért minden ok nélkül ne szedj ilyen sokat.

2009. márc. 17. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz tőle csak betompulsz. De azért ilyet ne csinálj, ez tényleg elég erős gyógyszer. Ha többször ilyet csinálsz, az már ártalmas.
2009. márc. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!