Létezik olyan drogelvonó intézet, ahol be is viszik az embert? (nem csak 2 hetente egyszer behívják beszélgetni) Ha igen melyik az?
A drogos testvérem végre hajlandó lenne elvonóra menni.
Előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Őőő Nem beviszik az embert, hanem neki kell "bevonulnia" tudtommal..
Államira intézményre nem bíznám a dolgot, bár ki tudja, talán hatékony, magánkórház meg rengeteg van..
Az egész csak pénz kérdése, bár ha eddig futotta "anyagra" akkor ez sem okozhat gondot szerintem..
Amúgy, ha megcsinálod azta telefonfülkés akciót, amit az előzményben említett valaki, annak lesz hatása, ha pedig kijön 2 év múlva, és semmi sem változik, akkor egyszerűen újra meg kell csinálni, és a következőnél már sokkal többet fog kapni 2 évnél..
És ez mehet addig így amíg végleg be nem varrják, ő döntött így, ne sajnáljátok!!!
Vagy még egy pótmegoldás...
Amikor nagyon ki van készülve, sé lóvé kell neki anyagra, akkor aláirtani vele egy papírt egy "rokon" ügyvéd jelenlétében, hogy átiratja a házrészét rátok a pénzért!
És utánna már lehet is kilakoltatni!!
Nos! Kiraktuk itthonról. Magyarázott, hogy megél egyedül is, stb... most költözne vissza. Az lett a feltétele, hogy először elvonóra megy. Azt mondta: OK. Csak mindenképp bentlakásos volna jó szerintem. De nem találok egyszerűen. Állami? Drogambulanciára gondoltok? Net címet esetleg tudnátok adni? Én nem találtam semmit szinte.. :S
Visszatérve a hatóságokra, kizártnak tartom, hogy egy telefon miatt lecsukják.
Egy éves bentlakásos terápia.
De ha szeretitek és van más egoldás, ne engedjétek el Ha nem akar igazán meggyógyulni, akkor nem is fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!