Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A fizikoterápia mennyire...

A fizikoterápia mennyire hatásos nagyfokú térdfájdalom esetén?

Figyelt kérdés
Súlyos porcprobléma van a térdemben, arra irtak ma ki fizikoterápiás kezelést.
2011. máj. 12. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Átmenetileg jobb lesz. Nagy csodára ne számíts.

Voltaren kenőcsöt vigyél magaddal.

2011. máj. 12. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a Voltarent már megvettem. Én sem bízom benne, de ha ezt írta ki a doki...Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud tenni, ha ez sem használ.

Túl vagyok már Chondrosulf tablettákon és hiakuronsavas injekciókon is.

2011. máj. 13. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az a rohadt drága injekció nagyon bevált.

Ami bogyóból jó, az a Seatone Restart kapszula, googlizz rá ha gondolod. A hagyományos porcépítőktől (Dona) - ne, röhögj ki - nőnek a fogaim. Akkora lett a bölcsességfogam, hogy alig bírom a szám becsukni ... nagyon zavar.

Az injekció és a fizioterápia után (én általában 10 galvánáramos és 5 ultrahangos kezelést kapok) nagyjából 8-10 hónapig nagyon jó, aztán kezdődik újra. Mostanában azért már a 20e ft-os injekcióra nagyon nehezen telik :(

Műteni nem lehet?

2011. máj. 13. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Én 10 galvánáramos és 10 ultrahangos kezelést kapok. Ha ezek sem használnak, nem tudom mihez kezd a doki...De én sem. Interneten több ortopéd orvpstól is érdeklődtem, azt írták vissza, hogy ezen (chondromalacia)csak a porcpótlás segít, de az orvos nem említette még csak véletlenül sem...Már teljesen el vagyok keseredve...
2011. máj. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!