Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova lehet fordulni orvosi...

Hova lehet fordulni orvosi félrediagnosztizálás gyanujával?

Figyelt kérdés
Hosszú lenne mindent elmesélni de több dologgal is alá tudnám támasztani én is de a tervem az, h felkeresek egy kívülálló és hozzáértő szakembert, h ős i alkosson véleményt és talán igazat adna nekem. 1x kérdeztem 1 pszichológust ő is 1etértett (csak ő nem orvos).
2011. máj. 1. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Konkrétumok híján nehéz mit mondani. Az orvoslás, az egy olyan műfaj, ahol nem zárható ki teljesen a tévedés. Tehát mindenképpen konzultálj a szakterületet ismerő, megbízható orvossal, aki meg tudja ítélni történt-e valóban mulasztás.

Fordulhatsz a kérdéses orvos intézményének betegjogi képviselőjéhez, az ÁNTSZ-hez, beszélhetsz ügyvéddel is, ha esetleg perben gondolkozol.

2011. máj. 1. 13:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy másik, magán orvoshoz. Nem mondod el, hogy van már vélemény a kérdésben, vagy ha elmondod, akkor a gyanút is, ha egyezik a véleménye, akkor valószínűleg nincs tévedés. Ha mégis, akkor meg ottmaradsz, ahol jobban tetszik. xD
2011. máj. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!