Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nyílt seb most mi lesz?

Nyílt seb most mi lesz?

Figyelt kérdés
2 órája jöttem a surgossegirol...üvegbe estem a csuklómnál az artéria mellett 2cm mély 5cm hosszú sebem van...6 öltéssel vartzák mi lesz most nem lesz semmi bajom?...=/a varrat nem jön szét...nagy bepánikoltamm:....bocs az irasi hibakert nehz igy irbni...=/
2011. ápr. 29. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mivel a sürgősségiről jöttél, mindenképp el kell menned az SZTK-ba hétfőn, de gondolom ezt mondták is neked. Ha nem mondták, akkor is menj el, és vidd a sürgősségin kapott leletet! Ott megmondják mit csinálhatsz, de addig is pihentesd, mert bevérezhet, ha olyan helyen van, és az hátráltatja a gyógyulást.Kérd ki feltétlen orvos tanácsát!
2011. máj. 1. 16:17
 12/12 A kérdező kommentje:
voltam sürgősségin mergint ujraskötötték..nemvoltvéres a gézdarab meg semmi.holnap kell visszamennem megint.denemfog bevérezni?=/
2011. máj. 1. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!