Lehet kérni olyan altatót amit a műtéteknél használnak?
Nem tudom miért kell olyan Neked, de biztos, hogy olyat nem kapsz, nem véletlenül vannak aneszteziológusok. Ha elszúrod az arányt, akkor belehalsz. És ahhoz hogy mennyit használjanak vizsgálnak vérképet, testsúlyt.. meg egy csomó mindent. És van akit nem is lehet altatni. Szóval nem.
Kérj háziorvostól valamit ha nem tudsz aludni :P
Jézusom, minek neked olyan? Aludni? Tudod milyen felébredni a műtét után? Hát kétlem, hogy te reggel úgy szeretnél kelni.
Egyébként semmilyen altatót nem javasolnék hacsak nem szeretnél gyógyszerfüggő lenni.
jézusom, ez fááájt. :D
érzéstelenítő esetleg? lidokain. a szépségért különben is szenvedni kell. :)
aha...és havonta elaltatod magad...:D
szerintem nem valami egészséges dolog...nm mintha megcsinálnád, vagy én nem tudom...de nem lehet túlzásba vinni ezt sem...
nekem mikor kisebb voltam rosszabb volt, de kibírtam. izzadtam a kozmetikusnál, lehet picit féltem is ( ami eki hisztinek tűnt, de kit érdkeel) de már simán kibírom....és akkor is kibirtam
és most olyan kozmetikust is találtam, aki nem tudom hogy csinálja, de hónaljam se fáj
Ekkora m....ságot még életemben nem hallottam. Gyantázz csak alvás nélkül, vagy vedd a kicsi kezedbe inkább a borotvát.
A műtéteknél eleve gázzal altatnak, gondoltad beszerzel otthonra egy altató berendezést!
Az nem egy egyszerű altatás, ennyit kitalálhattál volna magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!