Lehetséges ez? Műtét nélkül, két hét alatt gyógyul? Többi lent
elszakadt,vagy csak részleges szakadás? Mert ha elszakadt,akkor az műtét.
ha csak részleges, akkor össze lehet rakni annyira, ha fellépj vele, de ez azt jelenti,hogy az a szalagod mindíg gyenge lesz. (ugyanis nem összeforr, hanem csak a zúzódást csökkentik annyira, hogy ne fájjon.)
nem tudom,ezt neked kell eldönteni ez most mennyire fontosés persze az orvossal jól átbeszélni,hogy utána hány százalékos lesz az a szalag.
igen, vannak azok a tape-k (biztos láttad sportolókon,általában kék színüek és az izom ill. a szalagok mentén ragasztják fel kívülről)ami egy plusz tartást ad.
ha teljes szakadás azt jelenti, hogy összeraknak a versenyre, és utána műtenek.
nem tudom,melyik szalag, de az az igyazság, hogy én ha ezután is szeretném ezt csinálni, akkorelgondolkoznék hogy kockáztassak-e.
beszélj az orvossal. Próbáld felmérni, hogy őszinte-ehozzád. és apádat is te ismered, hogy mennyire fontos neki ez a dolog. Gondoljátok át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!