Ki fogják venni a mandulám. Utána fogyok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Április 7-én altatásban kiveszik a mandulám. A fogyásról lenne kérdésem. Már hallottam olyat, hogy valaki nem engedte kivetetni a manduláját és kórósan elhízott lesz. Egy pici fölösleg van rajtam(5kg kb.) és ezt jó lenne leadni. Ezt akár a műtét utáni nem evés, és a többi is csökkentheti?2011. márc. 24. 17:07
1/10 anonim 

válasza:

Semmi köze a mandulának a testtömeghez.
2/10 anonim 

válasza:

És ahogy írták, a mandulának semmi köze a testtömeghez. És azért szokták kivenni, mert nagyon sok vírust megfog és gyakorta lesz beteg az ember.
Az aki neked mondott valamit, az pajzsmirigyre gondolt maximum.
3/10 anonim 

válasza:

Nekem mikor kivették 2 hétig csak inni tudtam és pépes ételt enni, mint pl. a yoghurt , én nem fogytam de lehet hogy te tudsz, a kevesebb evés miatt.
4/10 anonim 

válasza:

A műtét utáni kevesebb evés kb három-négy napig tart, utána ismét tudsz enni. Nem valószínű, hogy a nem-evést fenn tudod tartani, 3-4 nap alatt meg semmit nem fogsz fogyni hájból. Úgyhogy hülyeség az egész.
A mandula megtartása pedig nem okoz hízást. A mandula egy nyirokcsomó...
5/10 A kérdező kommentje:
Nyirokszerv...
2011. márc. 24. 17:24
6/10 anonim 

válasza:

Elképesztőek az emberek, egyesek a fél tüdejüket kivetetnék, ha az a hír járná, hogy számottevő fogyást eredményez. Mindent, csak a mozgást és az egészséges étrendet ne, ugye? :)
7/10 anonim 

válasza:

Kedves kérdező, a nyirokcsomó is nyirokszerv, csak nem elsődleges. Tehát a mandula egy elsődleges nyirokcsomó, rövidebben: nyirokszerv. Ne tudálékoskodj, ha nem tudsz semmit.
8/10 A kérdező kommentje:
Ha egy hétig nem hallanál meggondolnád kiveteted-e. A fogyást csak másodlagosan kérdeztem.
2011. márc. 24. 17:29
9/10 A kérdező kommentje:
Jah és azt is hallottam(ezt az orvostól), hogy az izületeket is tönkreteheti egy "beteg" mandula.
2011. márc. 24. 17:32
10/10 anonim 

válasza:

Nekem is ki van véve, mert begyullasztotta az állkapocsízületem, a fülem és az arcüregem, valamint távoli gócként a térdemet. Úgyhogy nekem erről nem kell mesélni :)
De aki ezt a súllyal kapcsolatos dolgot mondta, na az még orvosi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!