SOS körömgombára valamit? . (erősen fertőzött)
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek a lábúján van már régóta körömgombája, és nem tudom mit ajánlhatnék neki, mert ő ezt mondta, hogy kipróbálná: [link]
de én nem vagyok benne biztos, hogy ez egy jó termék, mert még senkitől nem tudtam megkérdezni mi a véleménye róla.
Valaki használt már ilyet?
Vagy tud valami jobbat és olcsóbbat?Mert ugye nem biztos, hogy a drágább a jobb!
Előre is köszönöm!
2011. márc. 15. 19:02
1/3 anonim válasza:
A Canespro nagyon jó, igaz, 14 nap alatt drasztikusan leszedi, gyakorlatilag leoldja a fertőzött körömrészt, de utána garantáltan csak a makkegészséges körömlemez marad ott, így a frissen növő köröm nem tud befertőződni.
Én is használtam, nagyon ajánlom, de azóta több hasonló kérdésnél szintén pozitív véleményeket olvastam. Keress rá és olvasd el őket te is!
2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen, utána nézek!
2011. márc. 15. 21:43
3/3 anonim válasza:
Nálunk a gyógyszertárban kevernek ki teafa olajos kenőcsöt, ami sokkal olcsóbb, mint a hagyományos gombaölő szerek és sokkal "természetesebb" (a gombaölők általában elég drasztikusak). A hátránya az, hogy sokkal macerásabb, mert kenegetni kell, lekötözni, ilyesmi és tovább tarthat a gyógyulás. Viszont tényleg nagyon hatásos! Nekem legalábbi bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!