Epekővel lehet valakit többször operálni?
Sziasztok
Lehet,hogy első hallásra,egy kicsit furcsának tűnik a kérdésem,de nekem nagyon fontos lenne,hogy tudjam a pontos választ.Decemberben lesz 7 éve,hogy műtöttek epekővel,sajnos a diétát nem igazán tudtam tartani,mivel sajnos anyagi helyzetünk nem engedi a külön főzögetést,és a külön vásárolgatást,így én epekő ide vagy oda gyakorlatilag mindent eszem az első pillanattól kezdve,persze,azt nem mondhatnám,hogy soha nem volt ebből bajom,sajnos már elég sokszor voltam nagyon rosszul e miatt,ilyenkor ha ágynak esem,néhány napig nem eszem semmit,de aztán sajnos újra kezdődik minden,sajnos az utóbbi időben sokszor elég sárga a bélsaram,így most szintén arra kell hogy gondoljak,hogy megint van epekövem,most azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy mi történik,ha ezt a problémát már nem fogom tudni természetes módszerrel kezelni,lehetséges,hogy még egyszer megoperáljanak biztonságosan?úgy hogy utána ne legyen semmilyen káros mellékhatása?Nagyon köszönöm a válaszokat
Sziasztok:Farkas Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!