Ez minek a jele lehet? Mit kezdhetnék vele?
18 éves vagyok, 3 napja úgy keltem hogy fáj a jobb kezem, a felkarom, és ívben a hátam is. azt hittük elfeküdtem, ám tegnap sem lett jobb. kentük már vagy 5 féle kenőccsel, egyik sem jó... emellett aludni sem tudok, 11 körül fekszem le de ez óta 4kor kb megébredek hatalmas fájdalomra. Mai reggelre átment a fájdalom a bal felkaromba, és bal hátrészemre, lüktető a fájdalom, ha maszírozzuk és megvan a fájó pont akkor méginkább fáj és szinte ugrokj egyet miatta...
emellett észrevettem tünetként azt hogy az izületek is fájnak. térdemben, vállaimban, leginkább hüvelykujjaimban, könyökemben. Amióta átment a másik kezembe a fájdalom a másikban is maradt az hogy felemelném olyan mintha bedurranna az izom és nemengedi tovább emelni.
bocsánat hogy hosszúra sikeredett, remélem azért valaki tud nekem segíteni mi lehet ez.
A tudoddel van a problema, valoszinuleg, hogy egy megfazasod volt ezt megelozoleg, amit nem kezeltek ki teljesen.
Menj el orvoshoz, mivel ez egy gyulladas lesz, s ezt kremekkel kezelni nem lehet, belso kezeles kell.
A huvelykujj is ezt jelzi, ennek a tunete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!