Használtok Dove szappant? Kérlek nézd meg a videót és na használd
Figyelt kérdés
Van nála sokkal jobb szappan én folyékonyt használok és nagyon jó.. http://www.youtube.com/watch?v=odI7pQFyjso 2011. márc. 11. 13:31
11/12 A kérdező kommentje:
Az őserdő nem arra van hogy szappant készitsenek belőle.És 68%os nem tudom hogy te miért nem gondolsz az utódjaidra mint ahogy rád gondoltak a szűleid.Ugy látom téged nem érdekel semmi de ez mindegy.Amiben tudnánk legalább abban tudnánk spórolni,de sajnos ez van.Én SOHA többet nem fogok dove szappant használni ez biztos...
2011. márc. 11. 16:36
12/12 anonim válasza:
Nem akarok nagyon agyaskodni,de szinte tökmindegy!Egyre több ember lesz,egyre több minden kell majd,egyre több erdő fog kipusztulni,főleg ha sz.r a politika,akkor még többen fognak fával tűzelni is.Szóval ahogy mondani szokás porból lettünk-porrá leszünk,csak az a kérdés hogy mikor!Nincs menekvés.Minden kipusztul majd.Addig is kell élni ahogy tudunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!