Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tudtuk valami speciális...

Tudtuk valami speciális orvost ajánlani szédülésre? (nem név szerint)

Figyelt kérdés
Már többször voltam háziorvosnál , és elküldött mindenféle vizsgálatra , de nem mutattak ki semmit! Várom segítségeteket!
2011. márc. 10. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ehhez tényleg házidoki kéne, mivel szédülést több dolog is okozhat.

Pl ha alacsony a vérnyomásod vagy keringési problémáid vannak akkor kardiológushoz kell menned, de ha agyi eredetű a szédülés akkor neurológushoz kell menned stb

2011. márc. 10. 20:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi , hogy válaszoltál! Neurológushoz is elküldött a háziorvos , el is mentem , de azt mondta , hogy ő semmit nem talál. Még EEG-re is elküldött , ott is voltam de nem mutatott semmit.
2011. márc. 10. 20:57
 3/9 anonim válasza:
100%
Szerintem vagy a vérnyomásod vagy a vércukorszinted túl alacsony .Régen én is voltam de egy idő után elmúlt.
2011. márc. 10. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az egyensúlyért a füled felel, esetleg egy fül-orr-gégész.
2011. márc. 10. 23:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából a fül-orrgégészt is megjártam szintén nem talált semmit. Amúgy meg mások is azt mondják , hogy elfog múlni, csak hát az elég rossz hirtelen elkezdek szédülni.
2011. márc. 11. 08:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

El tudnád mondani, hogy mit érzel pontosan amikor szédülsz?

Mit érzel akkor? Sajnos nagy szakértője vagyok mindenféle szédülésnek. Ha elmondod mit érzel mikor szédülsz talán segíthetek.

2011. márc. 11. 19:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt érzem , hogy forog körülöttem minden és olyan mintha egy álomban lennék , és semmi nem lenne valóságos. És akkor is szédülök amikor leülök , csak akkor nem ,amikor fekszem és becsukom a szemem. Ja meg még néha fejfájás is kíséri ezt az egészet.
2011. márc. 12. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor szerintem fül-orr-gégészetre menj, ha olyan mintha forognál, nekem egyensúlyszervi problémának tűnik. Egyébként amikor rádjön ez a szédülés, kb. meddig tart? Hányingered szokott lenni, vagy szoktál hányni?
2011. márc. 15. 11:02
 9/9 A kérdező kommentje:

De már voltam fül-orr gégészeten és nem találtak semmit.

A szédülés kb. 30 percig tart. Néha szokott hányingerem lenni , de ez nagyon ritka.

2011. márc. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!