Ha leszakadt a teljes körmöm a lábamról, akkor meddig kell cserélni rajta a kötést? Illetve meddig kell egyáltalán sterilen tartani?
Figyelt kérdés
Egy rossz lépés miatt leszakadt a nagy lábujjamról az egész körmöm. Bevittek az ügyeletre,de nem mondtak semmit mi a teendő vele,csak bekötötték. Sajnos annyira fáj hogy ráállni sem tudok,és azt sem tudom meddig kell a kötést cserélni rajta...2011. márc. 8. 21:55
1/2 anonim válasza:
A kötést ne te cseréld,hanem az orvos. De sokáig fog fájni.A kötés beleragad a sebbe,és amikor cseréled,akkor újra felszakad a seb. Arra kell fertőtlenítő az új kötés alá.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma voltam kötés cserén,és igencsak hentesek voltak,mert mindenféle "gyengédség" nélkül tépték ki a sebből a gézt... El is sírtam magam annyira fájt,pedig bírom a fájdalmat.. Utána még annyira sem bírtam ráállni mint előtte... Mondhatom a sebészek közt is van egy-kettő,aki hentesnek jobb lenne...
2011. márc. 8. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!