Mi lehet a számban? :S
Figyelt kérdés
Nemrég az inyemen kijött 1 hólyag, az eltünt onnan... mosta szájpadlásomon jött ki.. mivel tudom eltüntetni?? meg a nyelvemen alúl van ien cafatféle.. doktor aztmondta h afta, mmint a nyelvemnél lévőre..azóta kijött most a szájpadlásomnál az a holyagféle kemény... minden evés után veyek be szopogató tablettát.. most tantum verdét emg strepsils tabblettát szopogatok. valaki valami gyógyszert, kenőcsöt tud javasolni?? vagy szájvizet amitől hamarabb elmúlik?2011. márc. 2. 18:07
1/4 anonim válasza:
ha ez az amire gondolok, akkor vagothil
2/4 A kérdező kommentje:
ja amúgy 16 éves vagyok. és fiú
2011. márc. 2. 18:38
3/4 anonim 

válasza:

nekem is van olyan a szájpadlásomon
jóindulatú daganat, figyeljed, ha növekszik menj dokihoz
4/4 A kérdező kommentje:
szokott olyan lenni 2-3 hónaponta, hogy nagyobbodik de 3 nap mulva vissza lemegy..
2011. márc. 28. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!