Elhatároztam, hogy megműttetem elálló füleimet. Mik a következő lépések? Szeretném, ha ajánlanátok orvost is, Pesten vagy Miskolcon, Debrecenben, vagy környékén.
En megmutettem ezelott kb. 20 eve,Budapesten a fuleimet,orvos nevere sajnos nem emlekszem es valoszinu,hogy mar talan nem is dolgozik.A mutet alatt fent voltam elerzestelenitenek,hamar megvan akkor nem faj semmi,teljessen bekotik korbe a fejedet a fulednel amikor kesz van.Egy darabig otthon kell maradni vele.
Amikor kimegy az erzestelenito akkor faj,de kap az ember fajdalomcsillapitot ra.Ha jol emlekszem ugy csinaljak,hogy a bort hatra huzzak .Ez nekem mar regen volt,de meg ugyanugy van minden ,es batran hatra tudom fesulni a hajamat nem zavar mar a fulem.
sikerült, most itthon fekszem"turbánban".
Dr Molnár Csabát választottam Debrecenben.nagyon féltem, de nem volt semmi gond.kellett az önbizalmam szempontjából és azt érzem megérte az árát.szerdán megyek varratszedésre, már nagyon várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!