Hol szedik le a szemölcsöt?
Figyelt kérdés
A szemhéjamon van egy szemölcs. Megkérdeztem a háziorvosomtól, hogy hol szedik le, azt mondta a sebészeten, apám viszont azt, hogy a bőrgyógyászaton. Megtudnátok mondani a pontos választ? Pénteken le akarom vetetni, és az lenne a másik kérdésem, hogy hétfőre begyógyulna-e, mert akkor suli. Ami még érdekelne az az, hogy hogyan szedik le, érzéstelenítőt adnak e. Nektek volt már? Milyen gyorsan gyógyult be? Tapasztalatok?2011. febr. 22. 18:37
1/5 anonim válasza:
Ha a szemeden van, szemészetre menjél vele, és igen begyógyul hétfőig.
2/5 anonim válasza:
Nekem a börgyógyászaton szedték le. Leégették, de nem is éreztem. Sztem másnap már nem is látszott.
3/5 anonim válasza:
Bőrgyógyászaton leszedik, ha nincs a szemgolyóhoz túl közel. Ha a szemhéjadnak nagyon a szélén van, akkor a szemészeten fognak segíteni.
A levétel módja függ a szemölcs pontos helyétől és a fajtájától is. Van, amit érzéstelenítés után egy kis spec. kanálkával kikapnak, másfélét fagyasztanak, megint másokat égetnek, stb. Azt csak az orvos tudja eldönteni, hogy neked milyen szemölcsöd van.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. az utolsó kommentelőnek üzenném; a szemölcs a szemhéjam szélén van, és halványbarnás színű. szerinted hogyan szednék le?
2011. febr. 23. 14:29
5/5 anonim válasza:
Nekem a kezemen volt...Minden használtunk rá, és utánna kb. 1 évig nem foglalkoztam vele és magátol eltűnt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!