Mennyire fáj a vérvétel?
Holnap megyek vérvételre reggel, mert lehet hogy vashiányom van.
És félek tőle, hogy fájni fog, régen vettek tőlem vért, de nem emlékszek milyen volt... :S
14/L
ÉS meddig fáj utána?

Szerintem egyáltalán nem fáj.
Eü suliba járok. Rajtam szoktak gyakorolni szóval elég gyakran szúrnak.
Majdhogynem élvezem, hogy mennyire nem fáj.

Én is azt mondom, hogy egyáltalán ne félj, és ez tapasztalat, mert régen én is mindig féltem, hogy jajj majd hogy fáj... Szerencsére ritkán kellett vért venni tőlem, több év is eltelt két alkalom között, talán azért is paráztam mindig a következő előtt. Kibírtam, bár soha nem néztem oda, látványosan elfordultam. :))
Aztán amikor terhes lettem, sűrűsödtek a vérvételek, na meg az egyéb vizsgálatok, azt most nem részletezném, hogy pl a nőgyógyászati vizsgálatoktól is mindig féltem, de megszoktam azt is, mint a vérvételt.. A sokadik után már úgy mentem be, mintha nem is szúrnának, nem foglalkoztam vele, nem csináltam belőle ügyet. Magát a szúrást továbbra sem tudtam nézni, de a többit már igen, ahogy cserélgették a kémcsöveket, stb. Picit feszítő érzés, de ennyi... Utána nem célszerű behajlítani a karod, fogd jól rá pár percig a vattát, ha nem kell rohannod akkor inkább ülj le kint addig, utána kezdj öltözködni és menni..
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett, csak azért írtam ennyit ahelyett, hogy "ne félj, nem fog fájni", hogy lásd, én is így kezdtem és legyőztem a félelmem. Hülyeségnek tűnik, de valahogy ezzel is felnőttebbnek, érettebbnek éreztem magam, hogy már nem félek, hisz a felnőttek nem félnek ilyesmiktől... :D Meg kellett ehhez érnem 28 évet.. :D
Üdv.
31/N

túlestem rajta, tényleg nem fájt, csak amikor bele szúrta a tűt akkor fájt csak, aztán nem, meg utána is egy kicsit.
És köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok, megnyugtattatok. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!