Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jászberényben melyik orvost...

Jászberényben melyik orvost ajánlanátok nekem a nőgyógyászaton?

Figyelt kérdés
Nagykátán lakok, és szeretnék Jászberénybe átmenni nőgyógyászati vizsgálatra. Arra lennék kíváncsi, hogy mik a személyes tapasztalatok, illetve hogy olyant is ellátnak aki másik városból megy? gondolom azért fizetni kell egy csekély összeget. Észrevételeiteket várom, fontos lenne :) köszönöm.
2011. febr. 17. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia én ördög jánoshoz járok nekem nagyon jó tapasztalataim vannak nála is szültem és soha semmi probléma nem volt emberséges meghallgat meg minden van neki magánrendelése is.
2011. febr. 19. 08:17
 2/3 A kérdező kommentje:
óhh köszönöm szépen a segítséget, fel fogom keresni :)) és nem magánrendelőben hanem a kórházban ott is fogadna egy kívülállót? sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak a nagykátai nőgyógyászokkal, és mielőbb fel szeretnék keresni egy másikat.
2011. febr. 19. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Hol rendel?
2017. ápr. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!