Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Eloszor 35 eve lett aranyerem...

Eloszor 35 eve lett aranyerem es panaszmentes lettem. , de most ujabb kicsucsorodas jot ki es a doktor mutetet ajalt, de a viziten mindig kerdezik hogy tenyleg zavar -e? Lehet hogy csak turelmesnek kell lenem es ez is magatol meggyogyul?

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 02:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de az aranyér nem gyógyul meg magától, max. tünetmentessé válik egy ideig. Attól, hogy "kint van" az aranyered, még fordulhat jobbra az állapotod, de fenn áll a veszélye annak, hogy később újra kijön. Ez állandóan változik. Nem tudom, hogy milyen az életviteled, de ha az étkezésedbe sok rostot építesz be és sokat mozogsz, jelentősen tudsz javítani ezen a problémán, mert nem lesz székrekedésed, ami a kicsúcsosodáshoz vezetne. Nem biztos, hogy szükséges a műtét, ha megpróbálod másként kezelni. Én kifejezetten akartam a műtétet, annyira rossz volt, de már jó ideje tünetmentes vagyok, mióta változtattam az életvitelemen (terhesség után lett nagyon rossz és ahogy egyre többet mozogtam és odafigyeltem az étkezésre, jobb lett).
2009. febr. 13. 05:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Több stádiuma van az aranyérnek. Ezek közül van olyan amely már műtéti javaslat.

Rostos étrend, keserűsós ülőfürdők, Mastu kúp, és kenőcs, Detralex tabl. az amivel rendbe lehet hozni, de fontos, hogy sose legyen se hasmnésed, se túl kemény székleted.

2009. febr. 13. 10:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Elozo cikkemhez fuzve.Igen vegre megmutottek. Ket hete es mar sokkal jobb .Az elso wc felert kb 6 alkalommal egy-egy szulessel de most mar orulok hogy megmutottek vegre.Sokkal jobban erzem magam.Ahogy leakartak beszelni a mutetrol meg az orvosok is gondolkodoba estem.A mutet elott 2- nappal ejjel anyira nagy fajdalomra ebredtem hogy igy meg soha. Ez megerositet abban hogy a vegere kell jarni. Ez a nagy fajdalom eszmeletvesztessel jart,de onan indult.Akkor mar biztosan tudtam hogy nem napolom el a mutetet.Aminek most utolag orulok.Remelem kesobb sem lessz semmi ami arra kesztet hogy megbannam hogy megmutottek.
2009. júl. 12. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!