Elsősorban azoknak akik rákból gyógyultak?
Emberek... a 2011-es év nekem már rosszul kezdődött..
ugyanis a nagybátyámat 2010. december 31.-én elvitte a mentő,mivel véreset pisilt.. nem sokkal később veserákot állapítottak meg nála,amit pár héttel később eltávolítottak,de a műtét előtt figyelmeztették a családot,hogy 50% esélye van a túlélésre... eltávolították a vesét,fél gyerekfej nagyságú daganat volt rajta. 6 liter vért vesztett.
A műtét után rendkívül gyorsan felépült,haza is engedték. Később elmentek kontroll vizsgálatra és sajnos egy rosszt hírt kaptak az orvosoktól... áttétes tüdőrák...
Nagyon elkeseredtünk... pár hete elkezdett fájni a háta,eleinte nem volt nagy fájdalma,most már nem tud felállni. Hétfőn elmentek ultrahangra,kiderült hogy a máján is áttét van... 2 db echodus (11 és 16 mm) Tegnap este annyira fáj a háta,hogy ki kellett hívni a mentőket,elvitték Szekszárdra,de már beszéltünk vele,annyira fáj neki hogy nem tud még wc-re sem kimenni,beszélni alig tud... nem tudjuk már mit tegyünk...
én is...
Hát igazából nincs kérdés,csak tanácsot várok... akik rákból gyógyultak...
Minden rák más.Nekem 2 éve volt mellrákom.Túlestem a műtéten,a kemo és sugárterápián.A hajam visszanőtt.Most gyógyszert szedek 5 évig,és utána gyúgyult leszek.De nem volt áttétem.
Ez sajnos kicsit sok,ami a nagybátyádnál van.És ugye a kemoterápiához sem kezdtek hozzá? Mert valószínűleg azt sem bírná ki.
Azt hiszem,nem tudtok csinálni semmit.Legyetek erősek!!
Látogassátok és szeressétek.
Nem én, hanem a lányom volt beteg.
2,5 évesen vettem észre a duzzanatot a hasában. Másnap gyerekorvos, majd kórház. A jobb veséje akkora volt, mint két öklöm együtt. A CT kimutatta a tüdő áttéteket is, de szerencsére máshová nem terjedt át. 9 preoperatív kemoterápia után műtötték, és még 28 kezelést kapott a műtét után. A tüdő áttétek teljesen elmúltak, és azóta is tünetmentes, pedig már 1,5 éve abbahagytuk a kemót!
Olyant nem nagyon találsz,aki kigyógyult a rákból. Akkor van egy kis esély,ha még a kezdeti stádiumban felismerik és nincs áttét. Akkor lehet gyógyultnak mondani,ha már legalább 5 évig tünetmentes. Ilyen ember pedig nagyon ritka.
A férjem is ebben halt meg és több ismerősöm is. 5-6 évig elég jól voltak,de utána nagyon gyorsan meghaltak.
A nagybátyád már nagyon beteg,sajnálom őt is titeket is.
Nem tehettek mást,mint hogy mellette vagytok,kimutatjátok a hogy szeretitek és beszélgettek vele.
Látogatni kell, beszélgetni vele, szép emlékeket felidézni.
Kevés esélye van, de a nullánál több.
A Sutent egy új, eléggé hatásos gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!