Szerintetek érdemes erre a helyre menni? Tényleg ki lehet így mutatni az allergiát?
2011. febr. 16. 15:10
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem csinálnak az SZTKban is vizsgálatot, menjél oda.
Ha alergiás vagy valamire akkor annak úgyis vannak tünetei.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos az orvosom egy helyre hajlandó csak beutalni, de ott hallottam már dolgokat az allergia vizsgálatról... Szóval jó nagy ívben leszarják az embert, és ez így van minden osztályon, így hát inkább fizetek de szeretnék mindent tudni amit kell.
Egyre nagyobb problémáim vannak az allergiámmal
2011. febr. 16. 15:25
3/4 anonim 

válasza:

Az ilyen bioenergetikai, elektroakupunktúrás gépek kamuk. Az SZTK-ban lesz.rnak, az ilyen helyeken a szemedbe mosolyognak, miközben palira vesznek. A döntés a tiéd.
Esetleg keress fel egy magánrendelést.
4/4 A kérdező kommentje:
Én a budai allergiaközpontra gondoltam, de elég volt az árakat megnézni :/ Dehát ha nincs más, marad az :(
2011. febr. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!