Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hófehér gennycsomók a torkomba...

Hófehér gennycsomók a torkomban. Mi az, és mitől?

Figyelt kérdés
Gyakran van ilyen. A torkom nem fáj. Ezek a "golyók" nem simulnak a felülethez, hanem olyan mintha oda lennánek téve, ragasztva, egységes színe van, semmi átmenet, HÓFEHÉR! És sztm kemény is lehet. Néha kisebb, néha több... Úgy veszem mindig észre hogy azt hiszem ételdarab ragadt oda vagy ilyenek, de mivel se ki se be nem mozdul, így megnézem és akkor látom... Leszívesebben kiszúrnám egy hosszú tűvel!
2011. febr. 12. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
A manduládnál van, mi? Mintha tokban ülne. Az folyamatosan ürül, időről-időre kijön. Elhalt bacik meg egyebek, és rohadt büdös is.
2011. febr. 12. 19:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem ürül. Csak van és egyszer elmúlik.
2011. febr. 12. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg elmehetnél az orvoshoz... Gondoltál már rá? Tűszúrogatás helyett... Ez valamilyen torokfertőzés jele, esetleg a mandulád, szájüreged is érintett lehet, még ha nem is látszik azokon a területeken semmi. Fertőző is lehet. Elég nagy felelőtlenség csak nézegetni, és nem megmutatni szakembernek.
2011. febr. 12. 19:13
 4/9 A kérdező kommentje:
És mi ez a tok amiben elhalt baktériumok vannak? (Ha az)
2011. febr. 12. 19:23
 5/9 anonim válasza:
A mandulán lévő fehér "golyók" általában (kezdődő) a tüszös mandula gyulladás jele. Egy tanács (én csináltam nekem bevált)öblögess sós vízzel.
2011. febr. 14. 20:16
 6/9 A kérdező kommentje:
De akkor is ha elmúlik és kész?
2011. febr. 14. 20:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Mármint akkor is annak az előjele?
2011. febr. 14. 20:27
 8/9 anonim válasza:
A diagnózis nem biztos, de ha baktérium okozza akkor tuti eltünteti (az öblögetés). Kiütés, vagy genny?
2011. febr. 14. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Kiütés? Na ez új! Fogalmam sincs:)) Sokszor van ilyen. 3-4 napig tart.
2011. febr. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!