Hol tudok genetikai vizsgálatot csináltatni, vagy mi a módja?
Amerikában csinálnak ilyet, én láttam is erről egy dokumentumfilmet, vért vesznek és ez alapján a genetikai markerek vizsgálatából meg tudják mondani, milyen népek keveréke vagy, pl. 30%-ban ázsiai, 40% európai, 30% negrid, de itt főleg a nagyobb népcsoprtokat különítik el, mint a negrid, indián, európai, ázsiai, nincs külön német meg szlovák meg magyar, ennyire pontos elemzést ma még nem tud adni a tudomány! Csak a nagyobb rasszok szintjén tudják a mai módszerekkel meghatározni.
Azt nem tudom, itt Európában hol lehet ilyen vizsgálati hely, de Magyaro-on biztos nincs!!! Amerikában 100% tuti, csak bemész és vérvétel, meg persze fizetni kell és biztos nem olcsó.....bogarássz angolul a neten, szerintem hamar megtalálod, keress rá a kulcszsavakra angolul.
A NatGeo csinál egy ilyen projektet.
100 dolcsiért bárki megrendelheti a hozzá szükséges szettet.
Itt egy cikk. Az itt leírtak nagyjából rád is vonatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!