Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol tudok genetikai vizsgálato...

Hol tudok genetikai vizsgálatot csináltatni, vagy mi a módja?

Figyelt kérdés
A lényege az lenne, hogy megtudjam honnan származok... Mármint a lehető legtávolabbi (időben) ősöm milyen származású lehetett... (pl. arab, zsidó, afrikai) Ezen rágódok már hónapok óta, hogy kik lehettek az őseim... Teljesen tanácstalan vagyok, hogy ezt honnan tudhatnám meg. Ha válaszoltok előre is köszi!
2011. febr. 7. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Amerikában csinálnak ilyet, én láttam is erről egy dokumentumfilmet, vért vesznek és ez alapján a genetikai markerek vizsgálatából meg tudják mondani, milyen népek keveréke vagy, pl. 30%-ban ázsiai, 40% európai, 30% negrid, de itt főleg a nagyobb népcsoprtokat különítik el, mint a negrid, indián, európai, ázsiai, nincs külön német meg szlovák meg magyar, ennyire pontos elemzést ma még nem tud adni a tudomány! Csak a nagyobb rasszok szintjén tudják a mai módszerekkel meghatározni.

Azt nem tudom, itt Európában hol lehet ilyen vizsgálati hely, de Magyaro-on biztos nincs!!! Amerikában 100% tuti, csak bemész és vérvétel, meg persze fizetni kell és biztos nem olcsó.....bogarássz angolul a neten, szerintem hamar megtalálod, keress rá a kulcszsavakra angolul.

2011. febr. 7. 00:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp mindenre válaszoltál, amire kiváncsi voltam! Kösz a kielégítő választ!
2011. febr. 7. 01:58
 3/8 anonim válasza:
A google-be ha beírod, hogy: GENETIKAI VIZSGÁLATOKAT VÉGZŐ LABORATÓRIUMOK MAGYARORSZÁGON akkor kapsz majd egy listát van kb 12 ilyen hely Magyarországon.
2011. febr. 7. 02:47
 4/8 anonim ***** válasza:

genetikai vizsgálat nélkül megmondom, hogy a lehető legtávolabbi őseid mind Afrikából származtak ;)

[link]

[link]

2011. febr. 7. 05:20
 5/8 anonim ***** válasza:

A NatGeo csinál egy ilyen projektet.

100 dolcsiért bárki megrendelheti a hozzá szükséges szettet.

[link]

2011. febr. 7. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt egy cikk. Az itt leírtak nagyjából rád is vonatkoznak.

[link]

2011. febr. 7. 12:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2011. febr. 7. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
A mai társadalomban sok ember keverék, főleg az európai népek keveréke, nekem az őseim között voltak csehek, szlovákok, németek, magyarok, lengyelek, a fejem olyan "északi" megjelenésű, mint a cseheknek, erős arccsonttal, de a hajam sötét, a bőröm viszont olyan fehér, mint egy papírlap...szóval a gyakori keveredés miatt már csak a nagyobb rasszokat lehet elkülöníteni, mint az európai leszármazás, de külön, hogy na ezek magyar gének, így nem...a törökök egyébként az eredeti magyarság nagy részét kiirtották, a mai lakosság zöme a szomszédos országokból betelepített népek leszármazottai
2011. febr. 14. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!