Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mivel lehet jól meggátolni az...

Mivel lehet jól meggátolni az izzadást?

Figyelt kérdés

Serdülőkor közepén járok, és nagyon elkezdtem izzadni. Ha nem csinálok semmit, csak ülök egy pólóban, már akkor is izzad a hónaljam és nem tudok vele mit csinálni, kb 5 dezodort próbáltam ki. Esetleg tudtok valami jót? Így télen még leplezni tudom egy pulcsival/kabáttal, de nyáron ez iszonyú gáz lesz :( Van valami megoldás? A híres emberek hogy csinálják, hogy pl. reflektorfényben dög melegben semmi sem látszik? Így csajozni sem tudok...

16F

2011. jan. 29. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Vegyél a gyógyszertárban SOLUTIO ANTISUDORICA nevű ecsetelőt,és kend be magad vele szükség esetén...kb:300-400ft az egész üveggel:)

Nekem is ez a bajom,hogy nagyon izzadok...és nekem ez a szer bevált:)

2011. jan. 29. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom:) Hogy kell használni?
2011. jan. 29. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Mosakodás után hasznos az almaecetes lemosás, bedörzsölés.Kis vattadarabot itass át az ecettel, és töröld át a hónod alját.Az esti fürdővízbe főzz zsályateát, vagy zsurlót, vagy tölgyfakérget. 1 ek-nyi mennyiséget 1 l. vízzel forrázz le, hagyd állni 10 percig, szűrd le, azután mehet a vízbe. Ha inkább zuhanyzol, töröld át a kényes helyeket zsálya teával. A zsálya teát iszogathatod is. Használj mentholos hintőport, ne használj viszont műszálas, nylon ruhákat.
2011. jan. 29. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Forever termékek aloes izzadásgátló terméke vált be.
2011. jan. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!