SZTK-ban kérhető a vastagbéltükrözés altatásban?
Én voltam gyomortükrözésen pár éve mert rá akarták fogni hogy azért fáj a hasam meg megy,mert ideges vagyok,na mondtam h állok elébe nézzék csak meg hsemmi baja sincs mert nem vagyok ideges.Meg is nézték,kiderült semmi bajom és nem idegi alapon megy.Akkor rászántam volna magam a béltükörre mert nagyon idegesitőek ezek a gondok,persze a doki aki csinálta a tükrözést nem akarta,mondta h szerinte nincs olyan bajom ami miatt azt kéne csinálni,aztán egyszer megint gondoltam h nem érdekel csináltatok hátha kideül valami,erre mentem időpotot kérni beutaloval,a doki meg 1 honapig nem melozott valamiért.Na mondom ez jel vagy nem tudom.Aztán most megint rosszalkodik a hasam és mivel melo elött állok jo lenn tisztázni mi is van föleg h nem szerenék melo melet betegeskedni mert kivégnak mint macskát..ni.Szóval nehéz dolog.Nekem a leleteim jok a gyomortükrözés rendben a dokik nem gondolják h szükséges lenne(a dolgok alapján amiket megbeszéltünk,panaszaim,vélemyénye a sokiknak).
Annyit hallottam hogy jobb ha nem altatanak mert ha valami nem stimmel akkor azt te érzed,azaz ha megsértenek bent valamit.Viszont ha altatnak nem.Én ha csináltatok majd akkor tuti h nem kérek altatást.Ui:szedek fogamzásgátlot 10 éve,most mondta a soki h kéne szünet,igazábol 5 évente kéne 3 honap a vicc h egyik doki ajánlja másik nem.Én ugy vettem észre h lehet h igy az évek folyamán több bajom is van tőle,de nem biztos h a gyogszernek tudhato be de elég sok a gyanus dolog.Most fogom szüneteltetni,a legjobb lenne ha avval megszünnének ezek a panaszok,ki kivánkozik béltükrözésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!