Hogyan zajlik az agyvíz lecsapolás? Mi a menete és fájdalmas?
Figyelt kérdés
Agyvizet akarnak csapolni nálam és nagyon nagyon félek,főleg azért mert nem tudom hogy zajlik! Ha valakinek volt már része benne kérem ossza meg velem.... nagyon köszönöm!!2011. jan. 27. 14:13
1/8 anonim válasza:
azt hiszem végig fent leszek,csak érzéstelenítőt kapsz.megfurják a fejed ,egy kis vékony csövet bedugnak és úgy csapolják le a felesleges mennyiséget.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Jézus... remélem nekem nem így lesz,mivel nincs semmi eltömődésem,semmi nem nyom semmit csak megakarják vizsgálni a folyadékot...SM beteg vagyok és ilyen vizsgálatra küldtek el.:(
2011. jan. 27. 14:36
4/8 anonim válasza:
Szerintem amire gondolsz az a gerincen keresztül történik. Kapsz érzéstelenítőt és egy tűt nyomnak valahová a gericedbe, és ennyi. Utána nem mozoghatsz 1-2 óráig. ha nem így van javítsatok!
5/8 anonim válasza:
szia! Az agyvizet úgy veszik le, hogy két csigolya közé szúrnak egy tűt(a doki tudja a helyet), amin keresztül kicsöpög az agyvíz.
6/8 anonim válasza:
De így van. Lumbálpunkciónak hívják. Nem kellemes, de nem is fáj.
Az első válaszolónak valószínűleg megfúrták az agyát, azért ír ilyen marhaságot.
7/8 anonim válasza:
az első és 2.válaszoló vagyok,mivel nem azt írta a kedves kérdező hogy mintát vesznek tőle,hanem lecsapolják,ezért utána néztem a googleba és azt linkeltem ide be.Olvass
22/N
8/8 A kérdező kommentje:
A parától elfelejtettem oda írni,hogy minta vétel lenne,nincs nyomás az agyamba vagy ilyesmi! Bocsánat,az én hibám volt!
Azért még parázok,de remélem túl élem...köszönöm mindenkinek!
2011. jan. 29. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!