Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha a párom budapesti, attól...

Ha a párom budapesti, attól még vidéken is kaphat orvosi ellátást TB-re?

Figyelt kérdés

Neki van egy olyan problémája, hogy a nyelőcsövében már 2 éve érez egy rizsszemnyi dudort, ami iszonyúan zavarja, és már az összes pesti kórházat végigjárta.

De az orvosok körbe röhögték, és nem találtak semmit.

Őszintén szólva, nem is nagyon keresték a problémát.

Én viszont szeretném elvinni Kecskemétre, hátha ott találunk olyan dokit aki nem röhögi ki szegényt. :(

2011. jan. 20. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha területileg nem tartozik oda, és nem sürgős, akkor az orvoson múlik, hogy fogadja-e.

Esetleg egy magánorvost? Az tuti nem röhögi ki, csak tartja a markát.

Belül érzi? Endoszkóppal nézték?

2011. jan. 20. 17:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, nézték endoszkóppal, de a nyelőcsövén nem találtak semmit. De párom meg folyton arra panaszkodik, hogy ez az izé vándorol. Egyszer a jobb oldalon, egyszer középen, egyszer bal oldalon érzi. :S És mikor ezt 2 napja elmondta az endoszkópos dokinak, szembe röhögte szegénykémet. :(
2011. jan. 20. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azért két év után eljátszanék a gondolattal, hogy talán mégsincs komoly baja.
2011. jan. 20. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Felteszem, ha endoszkóp volt, akkor két év alatt volt ultrahang, volt röntgen, volt teljes labor, gondolom járt gasztroenterológián, fül-orr-gégésznél, esetleg tüdőgyógyásznál. (Ha nem, akkor íme remek tippek, nem kell még Kecskemétre menni.)

És bár ez nem szentírás, de vidéken aligha talál szakmailag magasabb szinten álló orvosokat, főleg ha a nevesebb pesti klinikákat már végigturnézta.

Nem vagyok troll, tehát nem fogom azt mondani, hogy hipochonder, hanem próbálok tippeket adni. De egyszer eljön a pont, ahol be kell látni, hogy nincs értelme tovább gyűrni a dolgot.

Ha érzi, hát érzi. Az ember torka és nyelőcsöve olykor űzhet "tréfákat", lehet, hogy magától is elmúlik, ha alábbhagy a stressz, ami amiatt van, hogy betegnek érzi magát.

2011. jan. 20. 18:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ebben lehet valami. =D Iszonyatosan pörög, és minden apróságon agyon stresszeli magát. Eleve indulatos természet, de mindent a mellére szív. =D Lehet emiatt van. :D
2011. jan. 20. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én állandóan azt érzem, mintha egy rágó lenne a torkomban, amit nem tudtam lenyelni. A fül-orr-gégész azt mondta pszihés eredetű, öblögessem sós vízzel v kamillával és majdnem kiröhögött. Én meg naponta azt érzem majd meg fulladok.
2011. febr. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!