Mi volt a legfájdalmasabb orvosi beavatkozás, amit átéltél?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 00:38
11/13 anonim válasza:
Kiyukadt vakbélnél a második műtétnél a hasüreg kimosása után amikor felébredtem izzadtam hánytam remegtem és állítólag lekapartam a sebet az arcomról persze én nem emlkszem
12/13 anonim válasza:
Apró fémszilánk eltávolítása a talpamból.
13/13 anonim válasza:
Farokcsont műtét, amiből később hatalmas tályog alakult ki és utána megint meg kellett műteni. Most már a 10. műtéten vagyok túl, de nem tudnak vele mit kezdeni sajnos. Fájdalmas sebkötözések végtelen sora és műtét utáni lábadozások, hetekig sírva szartam a wc-n. Volt egy gyulladt fogam, amit alig tudott kirángatni a fogorvos na az kb nagyon durván fájt, mert az érzéstelenítő semmit nem ért. Kis koromban sokszor begyulladt a dobhártyám és felszúrták a fülemet az sem volt egy leányálom. Egyszer oviba leestem a lipityókáról az államra és elharaptam a nyelvem, ami szintén iszonyúan fájt és amikor varrták az államat az is durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!