Krónikus csalánkiütéseim vannak. Valaki ajánlana egy szuper börgyógyászt aki ért ehhez?
Bah... Na elmondom, nálam mi derült ki. Egy sima asszisztensnő jött rá, aki vért vett tőlem. Rákérdezett, sok zacskós levest, és kaját eszem-e? És mondtam hogy igen, ez az életemnek pont egy ilyen "hazaesek a munkából és csinálok egy porlevest" időszaka volt, mindez éveken át.
És hát a tartósítószert gyanította a hölgy. Mivel nekem is negatív lett mindig minden leletem, gondoltam, teszek egy próbát... És ennek már 4 éve. 4 éve tünetmentes vagyok, mióta nem eszem ilyesmiket! Mindent frissen főzök, friss alapanyagokból. Minimális amit megeszünk tartósítószert...
Esetleg nálad lehet ez?
Megint a zacskós vagyok! :)
Ez az Erolin tényleg jó, beszéltem ma ezzel a másik csalános ismerősömmel, és mondta, hogy neki 3 évig tartott... az Erolin óta nem jött elő újra.
Nekem Semperix kapszulát adtak anno, de nem segített (és már nincs is forgalomban, nem kapható).
Szia, megkérdezhetem, hogy elmultak-e a csalánkiütéseid?
Sajna én is szenvedek tőle, még 2005-ben jött ki először, 1.5évig tartott...:-S, orvostól orvosig jártam, kórházban voltam két hétig- minden sza...ral tömtek, szuri, gyógyszer, krémek-semmi sem hatott és az allergiatesztek sem mutattak semmi komoly allergiát.
Én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki biorezonanciával kezelt, és 3hónap alatt tünetmentes lettem nála. Utána eltelt kb 2év, újra előjött, akkor már nem is mentem dokihoz, csak biorezonanciára, ismét 3hónap alatt tünetmentes lettem. Most sajna ott tartok, hogy eltelt 2.5év és újra kezdenek előjönni....
Neked elmult végleg?
Kipróbáltad ezt az Erolin tablettát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!