Proktológiára szeretnék menni, magánrendelés, vagy "sztk"-s, adnátok egy kis lelkierőt?
Figyelt kérdés
Nagyon félek a végbélvizsgálat miatt, de muszáj elmennem, mert nem akarom, hogy valami rákos dolog legyen ott. Persze rátesz a dolgokra, hogy közeli ismeretségemben(nem rokonság) két ember is vastagbél rákos lett :( Amikor nagy wc-zek, akkor a végbélnyílásomnál szúró érzésem van, lehet, hogy csak aranyér, (ennek örülnék jobban), de inkább megnézetném, annyira gyakori a rák a világban és nekem mégiscsak két pici gyerekem van, akiket szeretnék felnevelni. Egyébként a gondom a terhesség vége felé kezdődött, nagyon visszeres lettem mindenhol, de ahogy megszületett a lányom, valamennyire visszahúzódtak az erek, de látszanak(császáros voltam és ennek már 10 hónapja). Nagyon félek :( Szerintetek az sztk-s rendelésen emberi bánásmód van? Mármint nem csak feldugják az eszközt durván, vagy azért figyelnek? A magánrendelés meg eléggé drága :(2011. jan. 9. 08:50
1/4 anonim válasza:
nem olyan durva az sztk-ban sem azért síkosítják azt a valamit nem kellemes de nem fáj anyira inkább csak rosz érzés hogy valaki nyulkál a seggedbe
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, és mi az a valami? Vékony és hajlékony cső, vagy valami más? Egyből megvizsgálnak ilyen eszközzel, vagy először kézzel tapintja ki? És az az eszköz a "tükör"? Köszi
2011. jan. 9. 09:24
3/4 anonim válasza:
sztem magánra menj ennyit megér ott mégis normálisan bánnak veled
4/4 anonim válasza:
Néha nem is szólnak, hogy tükrözni fognak, de hát miért is szólnának, máshogy úgyse látna semmit a doki. Beteszi a csövet, nem túl vastag, nem vészes, ken rá krémet is. Pár másodpercig tart csak, látja, hogy mi van (tályog, vagy főleg aranyér meg kis gyulladások, ezeket egyből látja) nem fog órákig benned maradni, meglátja, mi van, kitalál valamit és öltözhetsz, nem húzzák túl sokáig, az öltözéssel meg a papírok kitöltésével sokkal több idő fog elmenni. Nem is fáj. Főleg, ha nincs ott nagyon régóta fennálló fájó valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!