Mi ez? Miért jött ki már megint?
Körülbelül 10 éves koromban nőtt egy vérhólyaghoz hasonló ribizli nagyságú kis pukli, golyóka a mellkasomon. Egyszer kifakadt és ömlött belőle a vér. De nem csak annyi, amennyi kívülről volt látható, úgyértem, hogy nem egy kis hólyagnyi, hanem intenzív vérzés volt. Majd miután elállt a vérzés, újra megtelt. Anyukám elvitt háziorvoshoz, ő beajánlott egy plasztikai sebészt. Meglátogattuk, leműtötte. Minden oké volt.
Azóta eltelt 9 év. Most úgy körülbelül egy hónapja elkezdtem kapargászni a nyakam. Semmi a büdös égvilágon nem volt a nyakamon. Sem pattanás, sem bőrkinövés, semmi. Szóval kapargattam, és egyszercsak láttam az ujjamon durva vörös vércseppeket. Nemigazán értettem, mire véljem.. Felitattam a vért, leragasztottam. Pici piros pötty volt a helyén másnap.
Mostanra már málnabogyóka nagyságú hólyaggá nőtte ki magát..
Természetesen tervben van az orvos, de egy-két hétig még képtelenség megoldani a vizsgáim miatt. Igazából nem is zavarna, ha nem a nyakamon lenne. Mindig oda akarok kapni, mindig érzem és már kétségbeejt.. Az alvásról már lemondtam, mert mindig azt figyelem, hogy mikor kezd el patakzani a vérem.
Nagyon megköszönném, ha valaki segítene nekem, hogy egyáltalán mi ez, miért jött ki.. megnyugtatna.
Köszönöm.
Erre én is gondoltam, hogy biztosan mondta az orvos.. de esküszöm nem emlékszem rá.
Egyébként láttam már ilyet máson, de mégsem ugyanilyen volt. Sokkal halványabb piros színű, és évek óta fentvan, tehát nem fakad ki. Ja, és persze kisebb..
Anyukád biztos emlékszik, hogy mi volt az a bogyóka gyerekkorodban. Tőle kérdezted már?
Akármi is az, nem szabad kapargászni! És arra is vigyázz, hogy nehogy le-, vagy beszakadjon, amikor öltözöl.
Bár csak találgatni tudok, de sztem, ha ilyen intenzíven vérzett, akkor valami érrel kapcsolatos dolog lehet.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!