Akinek volt már vastagbéltükrözése kérem írja le hogy mit evett előző napon, és milyen volt a folyadék amit meg kellett innia?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyek tükrözésre, megkaptam a folyadékot is a mit meg kell inni.2011. jan. 3. 10:10
1/4 anonim válasza:
Én még nem voltam, de nagynéném igen, és neki előző nap konkrétan semmit nem szabadott ennie! De ezt meg is mondta neki a doki.
2/4 anonim válasza:
Bizony előző nap már ne egyél,csak folyadékot szabad inni,de azt rengeteget.(2-3 l minimum)Tudod a hashajtással sok folyadékot fogsz veszíteni.A hajtót általában délben v.1 órakor kell meginni.Iszonyat édes,de semmi rossz íze nincs.Bele teheted 1 l folyadékba,és 1 óra alatt meg kell inni,vagy kisebb adagokra osztva hígítva is megihatod,de szintén 1 óra alatt kerüljön be....
Ezután folyadékot fogyaszthatsz minden mennyiségben éjfélig.Aztán reggel éhgyomorra mész.
Mi legalábbis így kértük a betegektől.
3/4 A kérdező kommentje:
Én kaptam papíron utasítást, hogy mit kell csinálni. Nekem előző nap délután 4 órakor kell meginni a hasjatót, utánna csak folyadékot ihatok. És a tükrözés napján reggel 5-kor kell meginnom a második hashajtót. Délelőtt 11-kor lesz a tükrözés.
2011. jan. 3. 10:44
4/4 anonim válasza:
Látod,mindenhol más a szokás...te tartsd be amilyen utasítást kaptál.Aszerint egyél,vagy ne egyél.
Ha náluk így vált be akkor biztos jó lesz a "végeredmény".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!