Hogyan tudok segíteni egy asztmás embernek, ha befullad és nincsen nála semmilyen asztmagyógyszer?
hát az én húgom is asztmás, szerintem a legjobb a száraz levegő nekik, ha tudod ilyen helyre vinni őket, másrészt pedig sétáltatni, legjobb a hideg levegő,
ha ezek a feltételek nem adottak irány az orvos, vagy hívj mentőt
de nem hiszem hogy egy asztmás a légzéskönnyítője nélkül mászkálna
Szia, én asztmás vagyok, és van vagy 4 sprém, nehogy ne legyen véletlen nálam, mégis van, hogy sikerül rosszkor befulladni. Nekem is vannak asztmás barátaim, és olyankor ők kölcsön tudják adni.
Egyébként pedig a hideg levegő és a sétáltalás segít, de ha komolyabb és nincs nálad semmi, akkor húzd ki a hátát, és kicsit emelt fel a fejét, hogy könnyebben kapjon levegőt. Ilyenkor nem kell sétáltatni (csak ha majd picit jobban lesz), ültesd le törökülésbe, és ne engedd lefeküdni, és húzd hátra a vállait!
Jó hogy így figyelsz a barátaidra! Kedves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!