Hogyan kell elintézni, hogy a tb-t magának fizesse az ember? És hogy az önkormányzat?
A húgom munkanélküli, és már nem tanul. A tb-t magának kellene fizetnie, de pénzt nem kap sehonnan (a szüleink nem élnek már) tehát nehézkes megoldani a plusz kb 5000 Ft-ot.
Azt hallottam, hogy az önkormányzat is átvállalja ha rászoruló valaki. Hogyan kell elintézni? Először hova menjen?
hát szerintem először menjen az adó hivatalba ott tuti tudnak segíteni.
nálunk anya és apa is magának fizetik, az adóhivatalban tudtak csekket kérni.
Barátnőmnek az önkormányzat fizeti a TB-t,mert rászorult az anyagi helyzete miatt,neki van egy kislánya is.
Amíg nem talál számára munkát az önkormányzat addig kap havi 28ezer ft segélyt és fizetik a TB-jét is,viszont ha kap munkát elkell vállalnia bármi is a fizetés.
Ha első egyetem, akkor biztosított az allamvizsgáig, utána meg , ha nincs munka fél éven belül, be kell jelentkezni, ami további önkormányzatnál, minden papírral, asszem 3 hó, aztán,'1) adóhatóság oep kirendeltségével kell szerződést kötni, pesten ez a teve utca környékén van vhol, és utána kb.havi 5 rongy sárga csekken, h. ne kellhjen ki-
fizetni az esetleges betegellátási díjat, mert az durva, akár milliók lehetnek!!!(2)
(3) ettől függetlenül lehet éhbért-segélyt kérni az önkormányzatnál, de akkor pl. havi 30-ért, bármikor kirendelhetik szart lapátoni, vagy a helyi mogul fszát szpni.
bocs, de ez van, ha nem megy, nincs több zsé.
az önkormányzathoz csak akkor mehet, ha már bejelentette, h. munkanélküli,(4), és nyilvántartásba veszik mint a vágómarhát, ez szolgálati időnek számít ha megérné az ember a nyugdíjat, ami akkor már úgy sem lesz, mert viktor minden évben le fogja nyúlni egy részét.
ez van feleim európában, 2011-ben.
Tényleg jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!