Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Most van probléma vagy nincs...

Most van probléma vagy nincs a gerincemmel? =S

Figyelt kérdés

Voltam ortopédián olyan 1-1,5 hónapja. Mondta, hogy van egy enyhe gerincferdülésem, és amiatt áll ki a gerincem eléggé, ha lehajolok, mert nagyon vékony vagyok (anorexia, akkor voltam 160hoz kb. 39 kiló, de már jöttem kifelé belőle)

az igaz, hogy áprilistól kezdve majdnem mindennap felüléseztem, és emiatt ha lehajolok, eléggé kiáll.

De nem küldött el röntgenre, de fáj néha a hátam, ami lehet, hogy a ferdülés miatt van, de csinálom a gyógytorna gyakorlatokat kb. mindennap, vagy minden 2. nap, és úszni járok (mellben és hátban szoktam).

Anyukámnak van vmi csigolyaelcsúszása, és mindig panaszkodik rá, és mondja, hogy majd lehet, hogy meg kell műteni, és rohadtul parázok attól, hogy én is erre a sorsra jutok, hogy meg kell műteni.. =( a felülésezést abbahagytam most 1 hónapra minimum, de nagyon félek attól, hogy valami komolyabb gond van...

De ha komoly gond lenne, akkor mondta volna novemberben, nem?

meg elküldött volna röntgenre, ha komoly lenne a gond, nem?

2010. dec. 31. 11:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!