Lizike00 kérdése:
Valaki tud nekem segíteni? Keresek olyan orvost vagyis urologust aki a legjobb az országban Vese és Húgyhólyag tbc kezelésére
Figyelt kérdés
valaki Tudd nekem segíteni Keresek olyan orvost vagyis urologust aki a legjobb az országban Vese és Húgyhólyag tbc kezelésére2010. dec. 28. 15:51
1/3 anonim válasza:
Hát ebben a rovatban nincsenek orvosok, Én is csak fizikus vagyok. Egy nővérkét kellene felhívni a klinikákon asszonoyom / uram
2/3 tetris válasza:
Szent JÁnos kórház Budapest Urológia Dr Csúz
3/3 A kérdező kommentje:
Én már 4 ébve járom az orvosokat !!!!!! De még nem volt ilyen eset hogy ilyen Tbc.. És már meguntam ,hogy nem mondanak semmit azaz csak találgatnak össze vissza.. És már idegileg is készen vagyok és már nem tudok mi tévő lenni ... És ezért kérem mindegy mennyibe kerül de szeretnék egy olyan szakemberhez fordulni aki tényleg segít ..
2010. dec. 29. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!